Kombinera hotellvistelse med jobb

Har du ett flexibelt jobb där du inte behöver vara på plats kan det ibland vara skönt att jobba utanför hemmet. Vissa väljer att ha kontor men det går lika bra att sitta och jobba på kaféer eller hotell. Många hotell har idag ett stort fokus på just arbetande personer vilket gör att de flesta har bra platser för administrativt arbete. Du behöver inte vara på resande fot för att jobba på ett hotell. Det går lika bra att besöka ett hotell i din hemstad.

Känner du dig nyfiken på detta koncept så är https://helio.se/ en bra plats att börja på. Här kan du boka mötesrum, eventlokaler eller välja att sitta på en öppen plats. När du använder dig av https://helio.se/ ingår även frukt, ekologiskt kaffe och WiFi vilket gör att du kan fokusera på jobbet. Du kan även be om hjälp av tillgängliga community managers om du undrar något.

Fördelar med coworking

Många som jobbar hemifrån upplever ibland att det är bättre att ha någonstans att gå till som exempelvis ett kontor. Det är en anledning till att många söker sig till coworking och hotell för att hitta en lugn plats att arbeta på. En av alla fördelar med att sitta och jobba på ett hotell är att du kan beställa in mat och dryck.