Förnya hotellrummen med enkla medel

Som hotellägare är det viktigt att tänka på att gästerna ska trivas på sina rum. Om hotellets rum har sett likadana ut i många år kan det vara läge att fräscha upp dem för att dina gäster ska fortsätta trivas. Nedan får du några exempel på hur du med enkla medel kan förnya hotellrummen.

Nya fräscha väggar

En sak som verkligen kan göra skillnad är att du sätter ny färg på väggarna. Det finns väggfärg på nätet i olika nyanser och därmed kan du hitta färger som kommer att göra sig fina på ditt hotell. Om du vill få in en mer mysig känsla i rummen ska du välja jordnära färger som grå, blå och grön. Men om du vill få in en enkel men stilren känsla ska du välja vitt. På nätet kan du se på ett ungefär hur nyansen ser ut och du får därmed ett bra hum om det kan vara en färg som passar i hotellrummen. Förutom att du kan köpa färg till hotellrummen kan du också passa på att måla om i resten av hotellet eftersom det är relativt billigt med väggfärg.

Inredning

Förutom att du kan förnya hotellrummen med hjälp av ny färg på väggarna kan det också vara läge att se över inredningen. Det är särskilt viktigt att textilierna, alltså sängkläder, gardiner, handdukar och mattor, är fräscha och de bör bytas ut med jämna mellanrum för att gästerna ska trivas. Utöver textilier kan du också köpa nya möbler och inredningsdetaljer för att göra rummen hemtrevligare.