Finansiera hotellvistelsen

Drömmer du om att åka bort och bo på ett lyxigt hotell, men spargrisen ekar tom? Då är den här artikeln för dig. Här hittar du tips på hur du enkelt kan finansiera din hotellvistelse utan att behöva ta lån.

Sälj guld & smycken

Många har gamla smycken som ligger och skräpar hemma i smyckesskrinet. Varför inte sälja dem via diamantbrev.se och använda pengarna till något roligt? En gammal brosch eller ett halsband kan förvandlas till en hotellvistelse i Paris, London eller Bali. Allt du behöver göra är att klicka dig in på diamantbrev.se och beställa ditt brev via hemsidan eller kundservice. Brevet är inte på något sätt bindande. Inom en eller ett par dagar får du ditt diamantbrev i din brevlåda. Det innehåller tydliga instruktioner och ett förbetalt returkuvert. Du lägger ner dina smycken i brevet och skickar tillbaka det. När diamantbrev.se mottagit ditt brev värderas ditt guld och dina smycken. Därefter får du prisinformationen skickad via sms och pengarna sätts in på ditt konto. Därefter är du redo att boka din resa!

Sälj möbler & inredningsdetaljer

Att resa och bo på hotell är ett bra sätt att minska stressen och koppla bort den hektiska vardagen. Om du vill sätta guldkant på hotellvistelsen kanske du behöver mer pengar. Gå gärna igenom garaget, källaren och vinden och sälj möbler och inredningsdetaljer som du inte behöver.