Sätt en guldkant på hotellvistelsen

Att bo på hotell är något som för de flesta är lite av en lyx och något utöver det vanliga. Därför ska du se till att få ut så mycket du kan av hotellvistelsen och njuta ordentligt av den och din lediga tid. Vidare i inlägget kan du läsa mer om hur du kan göra för att sätta en extra guldkant på din hotellvistelse.

Köp med dig vin

Många hotell har barer eller minibarer på rummet där du kan hitta något att dricka. Men det kan vara ganska dyrt och därför kan du ha med egen dryck. Gillar du exempelvis rödvin kan du beställa det på nätet och få det hemskickat till dig. Det finns många olika varianter av rödvin att välja bland i olika prisklasser och från olika distrikt. Därför kan du hitta ett perfekt vin du tycker om och som kommer göra vistelsen extra speciell.

Förutom att det finns många olika rödviner att välja bland finns det också vitt vin, rosévin och olika sorters bubbel. Oftast finns det glas på hotellrummet och du är fri att hälla upp det du vill i glaset. Därefter kan du luta dig tillbaka i sängen och kolla på TV och slappna av ordentligt.