Bästa hotellet för spaweekend i Stockholm

En spavistelse är ett utmärkt sätt att koppla av. För maximal avkoppling bör du boka ett spa med övernattningsmöjligheter. Här kan du läsa mer om vilket hotell som är bäst för en härlig spaweekend i huvudstaden.

Yasuragi utanför Stockholm

För en lyxig och avkopplande spaweekend Stockholm bör du bege dig till Yasuragi Hasseludden utanför Stockholm. Det är en är en fridfull spaanläggning som är designad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima. Japanernas hälsosamma livsstil är anläggningens inspirationskälla och du som gäst kan njuta av japanska bad och god mat med influenser från Japan och Skandinavien. Det är en mycket vacker anläggning där naturen runtomkring ger en lugnande atmosfär. Utöver de japanska baden kan du även boka förstklassiga behandlingar, exempelvis massage och ansiktsbehandling, samt ta del av de många aktiviteter som erbjuds. Ett besök på Yasuragi är med andra ord en helhetsupplevelse för dig som letar efter en fridfull oas nära Stockholm.

Du tar dig enkelt till Yasuragi från centrala Stockholm. Du kan ta båt från Strömkajen till Hasseludden eller bussen från slussen. Om du har bil kan du köra direkt till spaanläggningen där det finns gratis parkering.

Du kan besöka Yasuragi under dagen, men för den bästa upplevelsen är det rekommenderat att boka något av deras olika övernattningspaket. När du stannar en eller flera nätter hinner du verkligen komma ner i varv och återhämta dig.